Επικαιροτητα

Υπογραφές για τέσσερα έργα στην Αρκαδία

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Διαβάστε για ποια πρόκειται καθώς και τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσής τους.

Σειρά συμβάσεων έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε συμφωνητικό 166.572,06 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Πελετά – Βλησιδιά, έργο με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, η προθεσμία για την ολοκλήρωση του οποίου είναι 120 ημέρες.

Ενα ακόμα συμφωνητικό 43.893,87 υπογράφηκε από τον Π. Νίκα για την διαμόρφωση του χώρου και τις εργασίες υποδομών για το γήπεδο αντισφαίρισης στο Λεωνίδιο, έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 90 ημέρες.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση 18.522,82 ευρώ για την ολοκλήρωση του με προϋπολογισμό 325.000 έργου δενδροφύτευσης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του ταμιευτήρα της λίμνης Τάκα, η προθεσμία για το οποίο είναι 60 ημέρες.

Τέλος, ο Π. Νίκας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Γορτυνίας για το προϋπολογισμού 180.000 ευρώ έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Δόξα.

Το εν λόγω έργο αφορά στην αντικατάσταση του μήκους 1.819 μέτρων περίπου πεπαλαιωμένου αγωγού που υδροδοτεί το πιο πάνω χωριό της Γορτυνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.