Επικαιροτητα

Τρίπολη: Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Δεν ισχύει για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο η "γενική αργία" σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Οι αρχικές ανακοινώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη είχαν δημιουργήσει την εντύπωση πως δημόσιος και ιδιωτικός τομέας δεν θα λειτουργούσαν σε όλη τη χώρα σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ στις Περιφερειακές Ενότητες που έχουν πληγεί χωρίς προηγούμενο από την κακοκαιρία "Ελπίς" και ακόμα προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους δηλαδή τις: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες, Κρήτη, Σποράδες και Δωδεκάνησα που κηρύχθηκαν σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο στην Τρίπολη όσο και στην υπόλοιπη Αρκαδία όλα λειτουργούν κανονικά.

Στο πλαίσιο αυτό εξεδόθη και η ανακοίνωση της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας που αναφέρει:

Η Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΠΟΕΕ), κατόπιν των ανακοινώσεων του αρμόδιου Υπουργού, ενημερώνει ότι τα καταστήματα στην Πελοπόννησο και τη Νοτιοδυτική Ελλάδα, για αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργούν κανονικά.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη επί της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί λόγω των καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.