Επικαιροτητα

Στη Ν. Κυνουρία βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μ. Σκαντζός

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Επί τάπητος ο καθορισμός των διαδικασιών που αφορούν στην εύρυθμη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του δήμου.

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, χθες Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στο Λεωνίδιο, με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε στο πλαίσιο των επισκέψεων του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στους δήμους του νομού,  κύριο αντικείμενο αποτέλεσε ο καθορισμός των διαδικασιών που αφορούν στην εύρυθμη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του εν λόγω αρκαδικού δήμου.

Με τον τρόπο αυτό, όπως τονίστηκε, “διασφαλίζεται αφ’ ενός η ταχύτερη δυνατή εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και αφ’ ετέρου η ωρίμανση και η ένταξη νέων έργων”.

Ας σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα, αναμένεται δε να  επαναληφθεί προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόοδος της συνεργασίας, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.