Επικαιροτητα

Συνάντηση Τζιούμη με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Φωτογραφία: tripolis.gr

Συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν εξελίξεις σε ουσιώδη θέματα που αφορούν τον τοπικό κλασσικό αθλητισμό.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο Τρίπολης, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2/2022, μεταξύ αντιπροσωπείας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με επικεφαλής την Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.ΑΣ. κα. Σοφία Σακοράφα, με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Δημήτρη Μακαρούνη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βινατσέλας Κων/νος, το Μέλος Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κα. Πολυξένη Αργειτάκη, οι Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί κ. Χρήστος Μελέτογλου και κ. Χρήστος Παπαδόπουλος καθώς επίσης και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Τρίπολης συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν εξελίξεις σε ουσιώδη θέματα που αφορούν τον τοπικό κλασσικό αθλητισμό όπως η αναβάθμιση του φεστιβάλ Ρίψεων "Μανώλης Μανωλόπουλος", πραγματοποίηση camp προετοιμασίας επίλεκτων αθλητών και ο εκσυγχρονισμός και η δημιουργία νέων εγκαταστάσεων για τον στίβο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.