Επικαιροτητα

Fam trip Επιμελητήριου: Προβολή της υπαίθριας και ορεινής Αρκαδίας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Δράση το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Αρκαδικού τουρισμού, συνεχίζει τη δράση του για την ποιοτική αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου των τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων του νομού μας.

Σε συνέχεια της κεντρικής συνάντησης της ΚΕΕΕ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας το Σάββατο 28 Αυγούστου, με κεντρικό θέμα την ενίσχυση και την ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών, από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αφετηρία της δράσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με την υποστήριξη της ΚΕΕΕ, είναι οι περιοχές της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας.

Με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και τη στήριξη του Αρκαδικού Επιχειρείν, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία (Travel Agents) και διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μεγάλης απήχησης, από την Αττική και τη Βόρεια Ελλάδα, από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Στη ταξίδι εξοικείωσης θα παρουσιαστούν οι άγνωστες και γνωστές πτυχές των ιστορικών ορεινών χωριών της Αρκαδίας (Βυτίνα-Δημητσάνα-Στεμνίτσα-Λαγκάδια-Ελληνικό) και ιστορικών μνημείων των περιοχών της Μεγαλόπολης.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.