Επικαιροτητα

Εντυπωσιακή θαλαμηγός στο λιμάνι της Καλαμάτας

Ένα ακόμα εντυπωσιακό σκάφος κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Καλαμάτας.

 

 

Πρόκειται για τη θαλαμηγό "Lady M", με σημαία νησιών Κέιμαν, που όπως προκύπτει από αναζητήσεις στο Διαδίκτυο ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Αλεξέι Μορντάσοφ και ο οποίος μεταξύ άλλων είναι πρόεδρος και βασικός μέτοχος της εταιρείας Severstal. Είναι από τις μεγαλύτερους παραγωγούς σιδηρομεταλλευμάτων και άνθρακα στην Ρωσία, αλλά και της προμήθειας χάλυβα για κατασκευή αυτοκινήτων και διαφόρων μηχανημάτων, ενώ προμηθεύει παράλληλα βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Ρωσία, Λετονία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία και Λιβερία και απασχολεί συνολικά 52.000 εργαζόμενους.

 

Η θαλαμηγός, που μεταφέρει συνολικά 24 άτομα εκ των οποίων 14 μέλη πληρώματος, νωρίτερα βρισκόταν στο Γύθειο και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο πιθανόν για το Ναύπλιο. 

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.