Επικαιροτητα

Παράταση για το όνειρο!

Παράταση πήρε ο πανελλήνιος διαγωνισμός Be A Music Star, στον οποίο είναι υποψήφια η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη. Αυτό δίνει περισσότερο χρόνο στους φίλους της και στους συντοπίτες της να την στηρίξουν με την ψήφο τους, ώστε να την φέρουν πιο κοντά στο όνειρό της!

 

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10/06) επρόκειτο να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του μουσικού διαγωνισμού Be A Music Star και να μάθουμε αν η Ελευθερία Τσαγκίρη πέρασε στην τελική 5άδα! Με αυτόν το διαγωνισμό καλούνται νέοι και νέες, να διαγωνιστούν είτε στο ελληνόγλωσσο είτε στο ξενόγλωσσο ρεπερτόριο.

 

Ο νικητής του κάθε ρεπερτορίου θα υπογράψει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records, ώστε να ηχογραφηθεί, να κυκλοφορήσει και δημιουργηθεί και video clip ενός νέου τραγουδιού. Σε όλη αυτή τη διαδικασία βάζουν τη σφραγίδα τους οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 95.2 Athens DeeJay και Λάμψη92.3, οι οποίοι και θα μεταδίδουν μέσα από τη συχνότητά τους τα νέα τραγούδια των 2 νικητών!

 

Η παράταση, που δόθηκε για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού, κατά την οποία θα ανακοινώνονταν οι δύο νικητήριες 5άδες, λήγει στις 16 Ιουνίου.

 

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη βρίσκεται ήδη σε καλή θέση, έχοντας ξεπεράσει τις 1.100 ψήφους! Αυτός ο αριθμός της δίνει περισσότερες ελπίδες, να πλησιάσει στο όνειρο, όμως χρειάζεται τη στήριξη όλων!

 

Ένα μόνο like στον παρακάτω σύνδεσμο αρκεί, για να ανεβάσουμε μία ακόμα υποψηφιότητα από την Τρίπολη ακόμα πιο ψηλά!

 

www.beamusicstar.gr/foreignvideos/EleftheriaTsagiri/Titanium

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ όσα μας είπε η Ελευθερία τη Δευτέρα 06/06 ζωντανά μέσα από το στούντιο του "Αρκαδία 93.8"...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.