Επικαιροτητα

Συλλήψεις στη Λακωνία - Κατασχέθηκαν όπλα και φυσίγγια

Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πιστόλια, φυσίγγια, ποσότητα λαθραίου καπνού, κροτίδες κ.α. στη Λακωνία...

 

 

Εντοπίσθηκαν, χθες (10.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) πιστόλια, φυσίγγια, ποσότητα λαθραίου καπνού, κροτίδες κ.α., τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (10.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 74χρονος και μία (1) 31χρονη, αντίστοιχα.

 

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, τα βεγγαλικά και του Τελωνιακού Κώδικα. 

 

Ειδικότερα, χθες (10.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της 31χρονης, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -1.406- γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε, προμηθεύτηκε από τον 74χρονο.

 

Σε έρευνα που έγινε, χθες (10.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, στην οικία του 74χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

• Δύο (2) πιστόλια, από τα οποία το ένα (1) κρότου.

• Τρείς (3) γεμιστήρες.

• Μαχαίρι με μήκος λάμας -8- εκατοστών.

• -230- φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

• Έξι (6) κροτίδες.

• Δύο  (2) θήκες (πιστολιού και μαχαιριού).

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.