Επικαιροτητα

Γυναίκες άρπαζαν πορτοφόλια σε Κέρκυρα και Αίγιο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν άργησαν να φτάσουν στον εντοπισμό των τριών γυναικών ηλικίας 33, 36 και 24 χρόνων και του 27χρονου που τις βοηθούσε στην διαφυγή τους.


Μέσα σε λίγα λεπτά, δυο ηλικιωμένοι στην Κέρκυρα έπεσαν θύματα κλοπής από μια συμμορία γυναικών οι οποίες τους πλησίασαν με κάποιο πρόσχημα, τους απασχόλησαν και "βούτηξαν" τα πορτοφόλια τους. Ωστόσο, ούτε οι τρεις «μακρυχέρες» κατάφεραν να ξεφύγουν, ούτε ο συνοδός τους.


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν άργησαν να φτάσουν στον εντοπισμό των τριών γυναικών ηλικίας 33, 36 και 24 χρόνων και του 27χρονου που τις βοηθούσε στην διαφυγή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα από τα πορτοφόλια που είχαν κλέψει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπές.


Λίγο καλύτερη τύχη είχε μια 34χρονη τσιγγάνα που έκανε το ίδιο... "επάγγελμα" στο Αίγιο! Μετά την καταγγελία ενός 65χρονου από τον οποίο άρπαξε πάνω από 600 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης, η νεαρή γυναίκα ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αναζητήθηκε για να συλληφθεί. Όμως, είχε γίνει άφαντη και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.