Επικαιροτητα

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Έχουμε έναν "αυταπατεώνα" Πρωθυπουργό (PHOTOS/VIDEO)

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (12/06).

 

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας πραγματοποίησε Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση, με τη συμμετοχή των στελεχών και των μελών της, την Κυριακή (12 Ιουνίου 2016) στις 11:30 π.μ, στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στην Τρίπολη.


Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Υπεύθυνη Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

O Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης αρχικά καλωσόρισε την κ. Ασημακοπούλου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πορεία της, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το κόμμα λέγοντας πώς: "Η ΝΔ μέσα από μία σειρά Νομαρχιακών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα, προσπαθεί να αποδείξει ότι κάτι αλλάζει. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι, να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία της χώρας, όταν ο λαός το επιλέξει".


Στη συνέχεια η Βουλευτής πήρε τον λόγο εξαπολύοντας επίθεση για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. "Έχουμε μία Κυβέρνηση, η οποία είναι ανίκανη και έναν Πρωθυπουργό αυταπατεώνα,  που καταστρέφει συστηματικά την χώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων.


Τέλος αναφέρθηκε στην ΝΔ λέγοντας: "Εμείς στην ΝΔ χτίζουμε το σύμφωνο αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κοινωνία, βασισμένο στην ειλικρίνεια και σε συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κόσμου, γι’ αυτό και είμαστε εδώ σήμερα".

 

Περισσότερα στο VIDEO που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.