Επικαιροτητα

Στη Μαντίνεια το 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού

Διοργανώνεται το τριήμερο 1η με 3 Απριλίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό αποτέλεσαν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας χθες Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Στη σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών και παραγόντων της Περιφέρειας, συζητήθηκαν λειτουργικά ζητήματα και ζητήματα στελέχωσης των τουριστικών περιπτέρων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και η παραγωγή διαφημιστικού υλικού θεματικών μορφών τουρισμού.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στις προετοιμασίες για το 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού που -σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ- διοργανώνει το τριήμερο 1η με 3 Απριλίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις περιοχές της Μαντινείας και της Νεμέας.

Στην ίδια σύσκεψη επισημάνθηκε, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, από τον Π. Νίκα ακόμα ότι όσον αφορά στη συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, οι αντιπροσωπείες της θα αποτελούνται στο εξής από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη (γεωπόνους κ.α.) ενώ θα περιοριστεί κατά μεγάλο ποσοστό η μετάβαση πολιτικών στελεχών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.