Επικαιροτητα

Νέο ηχητικό μήνυμα από ISIS – Τι λέει για τη σφαγή στο Ορλάντο

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε, για δεύτερη φορά, την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο κλαμπ του Ορλάντο.

 

 

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε, για δεύτερη φορά, την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο κλαμπ του Ορλάντο με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό του δίκτυο Albayan σήμερα, σχεδόν ένα 24ωρο μετά τα γεγονότα και μετά τις αμφιβολίες που εκφράσθηκαν για την αξιοπιστία της χθεσινής ανάληψης ευθύνης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


"Η ένοπλη επίθεση εναντίον ενός νυχτερινού κέντρου ομοφυλοφίλων στην πόλη του Ορλάντο στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ και η οποία προκάλεσε τον θάνατο ή τον τραυματισμό περισσότερων από 100 ανθρώπων διαπράχθηκε από έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους", ανέφερε το χθεσινό αργοπορημένο μήνυμα του Ισλαμικού Κράτους που προκάλεσε σχόλια όπως "το ΙΚ προσπαθεί να πιστωθεί την επίθεση του Ορλάντο" ή "ορφανή επίθεση υιοθετείται από το ΙΚ" στο Twitter.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.