Επικαιροτητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τρίπολη (PHOTOS/VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε το Σάββατο 24/10 ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον βουλευτή Αρκαδίας του κόμματος για έναν σύντομο χαιρετισμό.

 

Ο Κώστας Βλάσης στο καλωσόρισμα του ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκεται σήμερα μαζί μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας πολιτικός της νέας γενιάς που εκφράζει πραγματικά το καινούργιο, παρά το γεγονός πως κουβαλά ένα βαρύ όνομα στην πλάτη του", ενώ πρόσθεσε: "Όσοι ξέρουμε όμως και μπορούμε και κρίνουμε καταλαβαίνουμε πως είναι ένας σύγχρονος πολιτικός, ο οποίος απ' όπου και αν πέρασε άφησε το θετικό του στίγμα".

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την ζεστή υποδοχή, ανέφερε: "Στην Τρίπολη είχα τη χαρά να υπηρετήσω και την πρώτη φάση της στρατιωτικής μου θητείας, έχω και ρίζες από την Αρκαδία καθώς η καταγωγή του παππού μου είναι από την Στεμνίτσα, οπότε έχω το δικαίωμα να λέω ότι με τον τόπο τον δικό σας με συνδέουν οικογενειακές ρίζες", ενώ αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης τόνισε: "Περνάμε από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και θα πρέπει σύντομα η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες. Όλοι μου λένε πως πάνω απ όλα πρέπει να βάλουμε την ενότητα της παράταξης. Σας λέω λοιπόν ξεκάθαρα πως δεν κινδυνεύει η ενότητα της ΝΔ. Όσο πιο μεγάλη είναι όμως η συμμετοχή σας στην ανάδειξη προέδρου τόσο πιο δυνατή θα βγεί η Νέα Δημοκρατία". 

 

Επιπλέον κατά την ομιλία του ανέφερε: "Πολιτικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι, πως σε περίπτωση που νικήσω το πρώτο πράγμα, που θα κάνω είναι να ανοίξω την παράταξη σε όλα τα άξια στελέχη, αλλά αν χάσω πάλι δεσμεύομαι, πως θα υπηρετήσω την παράταξη σαν απλός στρατιώτης".

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.