Επικαιροτητα

Διευκρινήσεις της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. Τρίπολης για τον εμβολιασμό

Διαβάστε την ανακοίνωση για τη συνταγογράφηση εμβολίων.

Στην 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Τρίπολης (ΤΟ.Μ.Υ) τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022 πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί για την Ηπατίτιδα Β σε εργαζόμενους στον τομέα της ανακύκλωσης υλικών από την βιομηχανική περιοχή Τρίπολης.

Επίσης, μπορούν να συνταγογραφηθούν από τον Ιατρό Παθολόγο οι τύποι των αναγκαίων εμβολίων για ενήλικες που ορίζει το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας, καθώς και να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί από τους επισκέπτες υγείας στην Μονάδα όπως και η παροχή συμβουλών για τα συνιστώμενα εμβόλια.

Παρακαλείστε για οποιαδήποτε λόγο να επικοινωνείτε οπωσδήποτε στα τηλέφωνα καταχώρησης ραντεβού για συνεννόηση 2710238195,2710234931 λόγω του πολύ μεγάλου όγκου εξυπηρετούμενων πολιτών από την 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης.

Πατήστε εδώ και διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Ενηλίκων 2022

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.