Επικαιροτητα

Αρκαδία: Που μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Φωτογραφία: ΕΟΔΥ/ facebook

 

Σημεία Δωρεάν Ελέγχου Covid-19 ΚΟμΥ ΕΟΔΥ στην Αρκαδία 18 Απριλίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη, 09:00-15:00

Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Τρίπολη, 08:00-14:00

Επιπρόσθετα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε "σταθερά σημεία επιβεβαιωτικού ελέγχου", τα οποία θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στην Αρκαδία, το σχετικό σημείο θα βρίσκεται στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού, στο στρατόπεδο "Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" , επί της οδού Δαβάκη και 11ου Συντάγματος, με ώρες λειτουργίας 09:00-15:00.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.