Επικαιροτητα

Ευθείες βολές του Φιλοζωϊκού Τρίπολης κατά της δημοτικής Αρχής

Καταγγέλλει "περίεργες εξαφανίσεις αδέσποτων"!

Γι' ακόμη μια φορά το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης... Με δύο αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ο Πολιτιστικός Φιλοζωϊκός Σύλλογος Τρίπολης εξαπολύει δριμεία επίθεση σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων προμηνύοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον της δημοτικής Αρχής Τζιούμη.

Μεταξύ άλλων στη μία ανάρτηση γίνεται λόγος για "περίεργες εξαφανίσεις αδέσποτων", ενώ η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας: "Κάντε το πανηγυράκι στην πλατεία Άρεως με τα σφαγμένα αρνιά και κατσίκια και μετά το Πάσχα αν δεν μπει σειρά και τάξη στη διαχείριση των αδέσποτων θα αναγκαστείτε να μας δώσετε εξηγήσεις σε όποιο ελεγκτικό όργανο χρειαστεί πέρα από τις δημοσιεύσεις στον Τύπο"!

Αναλυτικά αναφέρεται:

Για μια ακόμα φορά η διοίκηση του δήμου και προσωπικά ο δήμαρχος αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει στο σκοτάδι, χωρίς καμία ενημέρωση προς κανέναν στην πόλη (πλην ίσως των πολύ έμπιστων του) πράγματα για τα αδέσποτα και τη Νεστάνη  που δικαίως ανησυχούν πάρα πολλούς. Η πενταμελής επιτροπή για τελευταία φορά συνεδρίασε τον Ιούλιο του 2020 { αυθαίρετα και εντελώς αντικαταστατικά } πριν δύο χρόνια δηλαδή, όταν σε όλο τον δήμο οργιάζουν οι αγέλες. 

Οι  στειρώσεις των ζώων γίνονται " κατόπιν εορτής" όταν ήδη έχουν γεννήσει νέα μωρά, εντονότατες είναι οι διαμαρτυρίες από δημότες, η Νεστάνη λειτουργεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς ενημέρωση  πόσα ζώα κρατούνται μέσα από που και ποτέ περισυλλέχθηκαν,  άγνωστο αν έχει άδεια λειτουργίας και ποτέ εκδόθηκε αυτή. 

Κι όλα αυτά ταυτόχρονα με τις περίεργες εξαφανίσεις αδέσποτων.

Η αδιαφάνεια μετατρέπεται σε απόλυτο “σκοτάδι”. 

Παράλληλα η δημοτική αρχή αποδεικνύεται και πάλι ανίκανη να λειτουργήσει έστω μια φορά σε ένα τόσο μεγάλο θέμα όπως τα Αδέσποτα, υπέρ των συμφερόντων της πόλης. 

ΥΓ
Κάντε το πανηγυράκι στην πλατειά Άρεως με τα σφαγμένα αρνιά και κατσίκια και μετά το Πάσχα αν δεν μπει σειρά και τάξη στη διαχείριση των αδέσποτων θα αναγκαστείτε να μας δώσετε εξηγήσεις σε όποιο ελεγκτικό όργανο χρειαστεί πέρα από τις δημοσιεύσεις στον Τύπο.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.