Επικαιροτητα

Η Πυροσβεστική Αρκαδίας για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Για εκτεταμένους πρόσθετους ελέγχους-περιπολίες προς αποφυγή ενάρξεως και εξαπλώσεως πυρκαγιών προειδοποιεί σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αρκαδίας, πύραρχος Κωνσταντίνος Β. Γόντικας υπογράφει το δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει όλους τους πολίτες για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου από την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 και έως την 31η Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως: "Καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου θα πραγματοποιούνται εκτεταμένοι πρόσθετοι έλεγχοι –περιπολίες προς αποφυγή ενάρξεως και εξάπλωσης πυρκαγιών, αλλά και προς διαπίστωση της τήρησης των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ μέτρων πυροπροστασίας, κυρίως σε υπαίθριες εργασίες. Επισημαίνουμε ότι, η μη τήρηση των διαλαμβανομένων στα ανωτέρω, επιφέρει υψηλά διοικητικά πρόστιμα, καθώς και βαρύτατες ποινικές κυρώσεις". 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.