Επικαιροτητα

Στο Παναρκαδικό 65χρονος που έπεσε σε γκρεμό με το Ι.Χ. του!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Μαΐου.

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μεταφέρθηκε τραυματισμένος 65χρονος που είχε πέσει με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στην περιοχή του Μυστρά στη Λακωνία.

Το αυτοκίνητο του άνδρα, εντοπίστηκε από περαστικούς, που ειδοποίησαν στη συνέχεια την αστυνομία. 

Για τον απεγκλωβισμό του οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με 5 πυροσβέστες και 2 αυτοκίνητα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Το αυτοκίνητο αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Μαΐου, ξέφυγε από την πορεία του, ανετράπη και κατέληξε στον γκρεμό στην περιοχή Πικουλιάνικα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, αφού απεγκλώβισαν τον οδηγό, τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε αυτό της Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.