Επικαιροτητα

Διπλή "αποστολή" Νίκα στο κέντρο των αποφάσεων

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σημαντική συνάντηση με αντικείμενο την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής στην Περιφέρεια, καθ’ όλο το μήκος της.

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω δελτίο Τύπου, ο περιφερειάρχης θα μετάσχει σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας).

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας θα βρεθεί στην Αθήνα και την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου, προκειμένου να λάβει μέρος σε σύσκεψη, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του εν λόγω υπουργείου, καθώς και με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα.

Αντικείμενο της εν λόγω σύσκεψης θα αποτελέσει η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθ’ όλο το μήκος της.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.