Επικαιροτητα

Πάρτι χιλιάδων ευρώ σε ομοειδή έργα με απευθείας ανάθεση

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Έργα και προμήθειες βαπτίζονται ως κατεπείγοντα και τα αναθέτουν σε ημέτερους", αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο επικεφαλής της παράταξης Κ. Μιχόπουλος.

Χωρίς ηθικό φραγμό, η Δημοτική αρχή του κ. Χριστογιαννόπουλου, κατασπαταλά χρήματα των Δημοτών σε ρουσφετολογικά ομοειδή έργα με απευθείας ανάθεση.

Με προκλητικό τρόπο, αναθέτει έργα με έκπτωση από 0,5% έως 2,5% όταν για τα ίδια έργα, όταν δημοπρατούνται, οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 30% έως 55%.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Αφού τρία χρόνια τώρα στον Δήμο, ο κ. Χριστογιαννόπουλος και η παρέα του, με την αλαζονική τους τακτική οδήγησαν ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης στην ερημοποίηση, στην ανεργία και στον οικονομικό μαρασμό, τώρα τινάζουν και το ταμείο του Δήμου στον αέρα, με σκοπό να παραπλανήσουν ξανά τους δημότες. Για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο!

Έργα και προμήθειες βαπτίζονται ως κατεπείγοντα και τα αναθέτουν σε ημέτερους, επικαλούμενοι ως λόγο την έκτακτη ανάγκη από τις φωτιές του καλοκαιριού 2021, όπως έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με απευθείας ανάθεση 250.000 ευρώ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.