Επικαιροτητα

Τζιούμης: “Στηρίζουμε τον αθλητισμό, φιλοξενούμε διοργανώσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητα”

Αγώνες της β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, φιλοξενούνται στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Το Σάββατο (14/5/2022), δόθηκαν αναμνηστικά στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες (Προμηθέας 2014, ΑΟ Ερμιονίδας, Βούρειος ΑΟΛ και Άμιλλα Τρίπολης).

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε σε δηλώσεις του: «Προσπαθούμε να φιλοξενούμε διοργανώσεις για να έχουμε επισκεψιμότητα στην περιοχή μας. Προσκαλώ τους συμπολίτες να παρευρεθούν την Κυριακή στο κλειστό του ΔΑΚ και να παρακολουθήσουν τα νεαρά κορίτσια να παίζουν μπάσκετ και να στηρίξουμε τη δική μας ομάδα, την Άμιλλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά και τους προπονητές.

Όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία μας και θα είναι πρεσβευτές στις πατρίδες για τις ομορφιές της περιοχής μας.»

Ενώ, στη συνέχεια, προσέθεσε: «Ο αθλητισμός τραβάει τα παιδιά μακριά από άλλους δρόμους. Γίνεται προσπάθεια να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην περιοχή μας, ακόμα περισσότερο. Είναι καλό πολλά νέα παιδιά να μπουν στον αθλητικό χώρο, να χτίσουν ένα σώμα υγιές, ώστε και ο νους να είναι υγιής.

Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, κ. Κούρο, κ. Μακαρούνη και κ. Χατζόπουλο.

Με μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε σύντομα τον Προέδρο της ΕΟΚ στην Τρίπολη.»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.