Επικαιροτητα

"Tο Λυκόφως της χειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"

Ανάρτηση με νόημα του χειρουργού Γ. Παπασταματάκη.

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στη χειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κρούει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο γιατρός Γ. Παπασταματάκης.

Tο Λυκόφως της χειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Εδώ και πολύ καιρό έχω επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργείτε με την συνταξιοδότηση γιατρών της χειρουργικής Κλινικής. Οφείλω να αναγνωρίσω τις προσπάθειες της διοίκησης για κάλυψη και προκήρυξη θέσεων γενικών χειρουργών αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Αυτή την στιγμή υπηρετούν 4 χειρουργοί. 

Ο  Γ. Παπασταματάκης φεύγει τέλος Ιουνίου ο Α. Κοκοφήτης και ο Π. Αθανάσιου τέλος του χρόνου τον Δεκέμβριο οπότε παραμένει μόνο ο  Λ. Λαμπρόπουλος. Είναι ποτέ δυνατόν μια εξαιρετικά μάχιμη χειρουργική κλινική να λειτουργήσει με ένα χειρουργό. 

Έχουν συνειδητοποιήσει οι πολίτες της Αρκαδίας τι σημαίνει αυτό; Θα τρέχουν από νομό σε νομό για το παραμικρό χειρουργικό πρόβλημα. Η κυβερνητική πολιτική στο χώρο της Δημόσιας υγείας δυστυχώς έχει αποδειχθεί καταστροφική και αναποτελεσματική. Προσλήψεις γίνονται μόνο στα διαστρεμένα όνειρα τους, εκεί στο Υπουργείο Υγείας.

Παπασταματάκης Γεώργιος 
Χειρουργός

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.