Επικαιροτητα

"Χρησμός" Νίκα για τους υποψηφίους στις Βουλευτικές Εκλογές!

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Σε μια "αποστροφή" του λόγου του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προέβλεψε πως θα υπάρξουν "καμιά δεκαριά" υποψήφιοι Βουλευτές εκ των Περιφερειακών Συμβούλων!

Κατά τη συνεδρίαση της 30ης Μαΐου 2022, ο κ. Νίκας, θέλοντας να στηλιτεύσει το γεγονός πως ορισμένοι "χρησιμοποιούν" τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου ως "μηχανισμό προπαγάνδας" για την προσωπική τους πολιτική ανέλιξη, ανέφερε τον παραπάνω αριθμό υποψηφίων.

Μάλιστα, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με την κ. Νικολάκου, την "συμβούλευσε" σχετικά με την τακτική που θα πρέπει ν' ακολουθήσει, εάν επιθυμεί να είναι υποψηφία στις επερχόμενες εκλογές!

Από εκεί και πέρα, ο αριθμός που ανέφερε ο κ. Νίκας είναι, αρκετά, μεγαλύτερος απ' αυτόν που..."υπολογίζαμε", ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες είναι οι..."βουλές" των κομμάτων και, κυρίως, των Προέδρων τους.....


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.