Επικαιροτητα

Ομογενειακός τηλεοπτικός σταθμός υμνεί τη Σκιρίτιδα

Φωτογραφία: tripolis.gr

"Μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι δεσμοί με την Ομογένεια", δήλωσε στο "Hellenic TV" ο Κώστας Τζιούμης.

Στο πανέμορφο δάσος της Σκιρίτιδας του Δήμου Τρίπολης εξελίσσονται τα γυρίσματα ενός νέου ντοκιμαντέρ, παραγωγής του ομογενειακού τηλεοπτικού καναλιού της Αγγλίας "Hellenic TV".

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο "Skirites the Elite force of King Leonidas" και αφορά την Μόρα των καταδρομών της Σκιρίτιδας, το γενναιότερο τμήμα του Σπαρτιατικού στρατού!

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει την περιοχή της Σκιρίτιδας και τον Δήμο Τρίπολης σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την συχνότητα του καναλιού της Ομογένειας.

Την προσπάθεια αυτή, από την πρώτη στιγμή, στηρίζει ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή και μίλησε στο "Hellenic TV", σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: 

"Μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι δεσμοί με την Ομογένεια. Το μήνυμα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τη ζωή και την ιστορία της Πατρίδας και θέλουμε να έχουμε στενές σχέσεις, σχέσεις αλληλεπίδρασης για να διατηρήσουν οι νέες γενιές των Ομογενών μας τα ήθη και τις παραδόσεις μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.