Επικαιροτητα

Συνάντηση στην Τρίπολη για την αναβάθμιση του γηπέδου στο Παράλιο Αστρος

Στα γραφεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου βρέθηκαν εκπρόσωποι  του Μορφωτικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου “Αχιλλέας”.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με εκπροσώπους του Μορφωτικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου “Αχιλλέας”, του Παράλιου Αστρους.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξέλιξη στο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ έργο ουσιαστικής αναβάθμισης του γηπέδου της ομάδας, προκειμένου να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο ανοικτό χώρο άθλησης για όλους.

Ο περιφερειάρχης, ο οποίος έγινε αποδέκτης ευχαριστιών για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή της Περιφέρειας προς την περιοχή, σημείωσε ότι μέσα από το εν λόγω έργο επιδιώκεται το γήπεδο του Παράλιου Αστρους να αποτελέσει πόλο τόσο για την νεολαία της περιοχής, όσο και τους πολλούς επισκέπτες της στην θερινή περίοδο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.