Επικαιροτητα

Τρίπολη: Συνεχίζεται η διακοπείσα 9η τακτική συνεδρίαση του Πε.Συ.

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου- Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η συνέχεια της διακοπείσας 9ης τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου, ξεκίνησε με τη συζήτηση του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης, ήτοι η έγκριση κατάρτισης μητρώου ιδιοκτητών (εταιρειών – φυσικών προσώπων) οχημάτων – μηχανημάτων έργου – μέσων για τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών από φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές στην περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εισηγητής ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος. 

Πριν την έναρξη της συζήτησης του παραπάνω θέματος, τόσο η κ. Νικολάκου, όσο και η κ. Σπυριδάκου ζήτησαν να γίνει συζήτηση για το θέμα της "Ελιάς Καλαμάτας ΠΟΠ", όπως αυτό έχει εξελιχθεί μετά από πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Μαλτέζος, τόνισε πως η συζήτηση θα γίνει αλλά όχι σήμερα, καθώς η σημερινή συνεδρίαση είναι ειδική και με ορισμένο χρόνο (3 ώρες). 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.