Επικαιροτητα

Προεκλογικό..."γάντι" από Νικολάκου προς Νίκα! (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

H πρώην Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον κ. Νίκα να..."ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος της Ν.Δ. στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές"!

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η Περιφερειακή Αρχή έχει "διαλυθεί", καθώς ο κ. Νίκας "δεν μπορεί να επιβληθεί επάνω σε κανέναν". Η τοποθέτηση της κ. Νικολάκου αντιμετωπίστηκε με..."θυμηδία" από τους Συμβούλους της Περιφερειακής Αρχής, ειδικά όταν η κ. Νικολάκου "υπονόησε" πως διάφορα ΜΜΕ- με έδρα τη Μεσσηνία, κυρίως,- "έδειξαν" νέο υποψήφιο για τη Ν.Δ., με τον τελευταίο αυτό να χαρακτηρίζεται "νέος και ωραίος".

Ο κ. Νίκας, παίρνοντας το λόγο αφού "έπεσαν οι τόνοι", δήλωσε πως η συζήτηση εξελίχθηκε σε "κοκορομαχία" και ουδεμία σχέση δεν έχει με το πρόβλημα της Κλιματικής Αλλαγής, ενώ έκανε αναφορά στην πρόσφατη παρουσίαση συγγράμματος για την εξέλιξη του κλίματος της Πελοποννήσου στο Μέγαρο της Ακαδημίας των Αθηνών. Χαρακτήρισε "μεγάλα" τα προβλήματα που ήδη υφίστανται στην Πελοπόννησο, λόγω της "κλιματικής κρίσης", τονίζοντας πως αυτά δεν λύνονται μέσω συγκρούσεων κι αντιπαραθέσεων. Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο κ. Νίκας, ουσιαστικά, παρέπεμψε την απάντηση στην κατάλληλη ώρα- πράγμα που είχε, άλλωστε, αναφέρει και σε πρόσφατη συνάντηση, εθιμοτυπικής φύσεως, μ' εκπροσώπους των Αρκαδικών ΜΜΕ.

Δυστυχώς, θα λέγαμε, η κατάσταση "ξέφυγε" λίγο αργότερα, όταν οι κ. Νίκας και Τατούλης αλληλοκατηγορήθηκαν για "αμοραλιστικές και διεφθαρμένες" πρακτικές, με τον κ. Νίκα να κατηγορεί τον αδερφό του πρώην Περιφερειάρχη πως έχει "μπλοκάρει" εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έργα, ενώ ο κ. Τατούλης κατηγόρησε τον κ. Νίκα πως έχει "δημιουργήσει φάμπρικα αναθέσεων" και αναθέτει δουλειές σε εργολάβο που συνεργάζεται με τον γιο του νυν Περιφερειάρχη! Η προεκλογική περίοδος, φυσικά, έχει ξεκινήσει...

Το βίντεο παρακάτω είναι χαρακτηριστικό, θα λέγαμε, και της αποψινής συνεδρίασης:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.