Επικαιροτητα

Σύμπραξη Κέντρου Κοινότητας-Κινητής Μονάδας και οργάνωσης "Μαζί για το Παιδί"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Στόχος της δράσης είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια...

Την Τρίτη 31η Μαΐου 2022 στον χώρο του Δημαρχείου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε δράση του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Μαζί για το Παιδί" TOMS 2022.

Στόχος της δράσης είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.

Ήρθαμε σε άμεση επαφή με τα παιδιά τα οποία δοκίμασαν τα παπούτσια πριν τα παραλάβουν, προσφέροντας την καλύτερη ανταμοιβή: χαμόγελα αληθινά και ζεστές παιδικές αγκαλιές.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές του Μ.Κ.Ο «Μαζί για το Παιδί»,  η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Τσιώση Κωνσταντίνα, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Σώτηρα Φωτεινή καθώς και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας, κ. Μπουτσιάνη Γεωργία (Κοινωνική Λειτουργός), η κ. Κλουκίνα Δήμητρα (Ψυχολόγος), η κ. Νικολοπούλου Φανή (Κοινωνική Λειτουργός) και ο κ. Τσελάς Παντελής (Ψυχολόγος).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.