Επικαιροτητα

Νεκρός 26χρονος στον περιφερειακό της Καλαμάτας

Μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 26χρονο οδηγό μηχανής σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στον περιφερειακό της Καλαμάτας στο ύψος των φαναριών της οδού Μαρίας Κάλλας.

Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες η μηχανή αμέσως μετά την σύγκρουση ανεφλέγη.

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρεται: Χθες (7.6.2022) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 61χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου και τον τραυματισμό της 61χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.