Επικαιροτητα

Η δημοσκόπηση της RASS για το Δήμο Τρίπολης (pics, vid)

Φωτογραφία: print screen/ RASS

Έρευνα κοινής γνώμης από την εταιρεία RASS στο Δήμο Τρίπολης παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, 8 Ιουνίου 2022, στον τηλεοπτικό σταθμό BEST

 Σαφές το δημοσκοπικό προβάδισμα του νυν Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία RASS, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού BEST TV, από τις 30 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε δείγμα 502 πολιτών της Τρίπολης.

Ο κ. Τζιούμης συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά αποδοχής και έχει σημαντικό προβάδισμα, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, απέναντι στους Γιάννη Σμυρνιώτη και Βαγγέλη Γούργαρη. 

Επιπρόσθετα, οι πολίτες εμφανίζονται ως ικανοποιημένοι, σε σημαντικό βαθμό, από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, με μοναδικό, ίσως, "ψεγάδι" ν' αποτελεί η "οικονομική διαχείριση", όπου οι ερωτώμενοι εμφανίζονται "επιφυλακτικοί".

 

Δείτε εδώ την παρουσίαση της έρευνας από την τηλεόραση του BEST

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.