Επικαιροτητα

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Την Τρίτη, 21η Ιουνίου 2022, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, προεδρεύοντος του Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη

Πολλά κι ενδιαφέροντα τα θέματά της, μεταξύ αυτών η σύναψη σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών, αλλά και η έγκριση συμπληρωματικής σύμβασης για τη διαμόρφωση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων. 

Να σημειώσουμε πως, μετά και τις τελευταίες- αμφιλεγόμενες..- αλλαγές που θέσπισε η Κυβέρνηση, σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων, οι Οικονομικές Επιτροπές είναι, αδιαμφισβήτητα πλέον, τα πιο σημαντικά, αιρετά όργανα του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς έχουν τις περισσότερες αποφασιστικές αρμοδιότητες. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπρόσθετα, σε πρόσφατη δημοσκόπηση, οι περισσότεροι δημότες δήλωσαν, ουσιαστικά, "άγνοια" για το αν γίνεται σωστή οικονομική διαχείριση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Προφανώς, όμως, είναι στο "χέρι" τους να ενημερωθούν τόσο για τα θέματα, όσο και για τις αποφάσεις και τα κόστη διαφόρων δράσεων ή έργων.

Δείτε όλα τα θέματα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.