Επικαιροτητα

Αναβλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις, καθώς η 11η Τακτική Συνεδρίαση του οργάνου δεν ξεκίνησε ποτέ

Ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μαλτέζος, ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει η απαραίτητη απαρτία, ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η απουσία μέρους των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης ήταν "προσχηματική" κι, επίσης, πως "αυτά είναι τα αποτελέσματα της απλής αναλογικής".

Επιπρόσθετα, ο κ. Νίκας, αναφερόμενος στην καταλληλότητα της ημέρας διεξαγωγής- καθώς αυτό ήταν το επιχείρημα όσων απείχαν, οι οποίοι είχαν ζητήσει να διεξαχθεί η συνεδρίαση την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, δήλωσε πως η Δευτέρα επιλέγεται προς διευκόλυνση των ελευθέρων επαγγελματιών.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους Συμβούλους για την παρουσία τους, ζήτησε την αποχώρηση των εργαζομένων σε ΜΜΕ, προκειμένου να υπάρξει μια "άτυπη" συζήτηση των μελών της παράταξής του.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.