Επικαιροτητα

"Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα στην Τρίπολη, δίνουμε τόνωση στην τοπική μας αγορά"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ο απολογισμός του 1ου Tripolis Street Food Festival διά στόματος του δημάρχου Τρίπολης. (PHOTOS-VD)

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Street Food Festival το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το χώρο του Φεστιβάλ, το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2022 και απόλαυσαν γαστρονομικές γεύσεις από όλο τον κόσμο, ακούγοντας καλή μουσική. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη με την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Τρίπολης και το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως θετικό.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: "Το 1o Street Food Festival αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Δήμο Τρίπολης.

Στόχος είναι αυτό το φεστιβάλ να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, να διορθωθούν όποιες παραλείψεις υπήρξαν και να εξελιχθεί σ' έναν μόνιμο γαστρονομικό θεσμό για την πόλη μας.

Η δημοτική μας αρχή έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα τη διοργάνωση events, εκδηλώσεις, δράσεων, φεστιβάλ, τα οποία θα προσελκύσουν νέο κόσμο, νέους επισκέπτες στην Τρίπολη.

Αυτό το πλάνο θέλουμε να το εφαρμόζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε έτους, με σκοπό να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να τονώσουμε την τοπική μας αγορά".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.