Επικαιροτητα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας για το "Tripoli Street Food Festival"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τρεις μέρες γεμάτες κόσμο, μουσική και γαστρονομικές απολαύσεις...

Η πλατεία Άρεως κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες για να δοκιμάσουν κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, που γέμισαν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Πελοπόννησο!

Η ποικιλία των γευστικών επιλογών, η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης και ο καιρός που «συμμάχησε» με το τόλμημα, λειτούργησαν ως η καλύτερη συνταγή για ένα τριήμερο απόλαυσης και γευσιγνωσίας.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού, το οποίο μπόρεσε να δοκιμάσει ιδιαίτερα φαγητά, γλυκά και ποτά  είχε αποτέλεσμα να δηλώνουν «sold out» κάποια περίπτερα, από τις πρώτες ώρες της διοργάνωσης.

«Η ισχύς εν τη ενώσει»

Την πρωτοβουλία – ιδέα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αν και άργησε τρία χρόνια να υλοποιηθεί λόγω της πανδημίας, την αποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό ο Δήμος Τρίπολης και οι Σύλλογοι  Καφεστιατόρων Αρκαδίας και Εμποροβιομηχανικός Τρίπολης. 

Η άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων απέδωσε καρπούς και η Τρίπολη έγινε ένας δυνατός πόλος έλξης για τρείς μέρες. Επισκέπτες από τους γύρω νομούς έδραξαν την ευκαιρία και επισκέφθηκαν και τις γύρω περιοχές της Τρίπολης. 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr αλλά και στις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας που κάλυψαν με πλούσια ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό όλες τις ημέρες.

Χορηγοί Επικοινωνίας: arcadia 9,38 fm, arcadiaportal.gr, arcadiaports.gr, arcadiaspot.gr, astrosnews.gr, debbiestravel.gr, epixeiro.gr, farmportal.gr, jennysWorld.gr, kafeneiomegalopolis.gr, krnews.gr, leonidion.gr, messinianews.gr, myillianews.gr, Opt TV, palmos 90,5 fm, patrisnews.gr, pna.gr, Super Tv, voltastintripoli.gr, Αρκαδική Τηλεόραση, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 fm, Κορινθιακή Εφημερίδα, Μεγαλόπολη fm "Μεγαλόπολη η Δική σου φωνή", Πολιτεία 90.7 fm.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.