Επικαιροτητα

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Λιγες ημέρες νωρίτερα είχαν πραγματοποιηθεί και οι διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής.

Με την ευλογητική παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου διεξήχθησαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου οι προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. 

Οι μαθητές όλων των τάξεων της Σχολής εξετάστηκαν από τον Σεβασμιώτατο και τους διδάσκοντες σε αυτή κ. Βασίλειο Γεωργαρά, διευθυντή της Σχολής, και κ. Δημήτριο Καραχάλιο.

Νωρίτερα, το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής με την παρουσία επιτροπής ορισμένη από το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποτελούμενη από τον διευθυντή της Σχολής, ως πρόεδρο,και μέλη τους καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής Κωνσταντίνο Μπιλάλη, Χαράλαμπο Ριμπά, Γεώργιο Φουντά και Αλέξανδρο Γεωργουλή καθώς και τον κ. Ιωάννη Μεγαλοκονόμο ως εκπρόσωπο του αρμοδίου υπουργείου, κατά τις οποίες απονεμήθηκε στον κ. Ανάργυρο Δερδελάκο Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής. 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.