Επικαιροτητα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Δημιούργησε πλατφόρμα για τη στήριξη του Οργανισμού.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου τα μέλη μας θα μπορούν να στηρίξουν τον οργανισμό.

Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι Αρκαδικές και όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις, εν γένει, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι προτεινόμενοι τρόποι στήριξης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Εκτός από οικονομική ενίσχυση, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα μεταξύ της εθελοντικής εργασίας στις δομές του οργανισμού, την προσφορά αναγκαίων αγαθών, τη συγκέντρωση ειδών και λοιπές ακόμα δράσεις.

Για να στηρίξτε το έργο και τις δράσεις του «Χαμόγελο του Παιδιού», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr ή πατήστε - επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMSoJuRMFc-8oCiZ_bj9I1fP5kYoxmWiDEEPvDphycH-oAng/viewform 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.