Επικαιροτητα

Υπογραφές στη σύμβαση για τη μελέτη των υπογείων του Δικαστικού Μεγάρου

Φωτογραφία: tripolis.gr

"Αναδεικνύουμε στην πράξη ένα σημαντικό χώρο ιστορικής μνήμης στην Τρίπολη", δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης.

Στην υπογραφή συμφωνητικού, προχώρησαν, τη Δευτέρα (27/6/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Μουσειογράφος κ. Σπυρίδωνας Νάσαινας, με σκοπό τη σύνταξη Μουσειολογικής και Μουσειογραφικής Μελέτης, για το έργο «Αποκατάσταση και ανάδειξη ως χώρου ιστορικής μνήμης των υπογείων χώρων του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του δήμου, η διάρκεια, για την παράδοση του συνόλου των εργασιών, της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρει: 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι υπογράφτηκε η σύμβαση για τη σύνταξη μελέτης που αφορά τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης. Αφού, ολοκληρωθεί η μελέτη, το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου. Πρόκειται για έναν σημαντικό χώρο ιστορικής μνήμης τον οποίο θα αναδείξουμε και θα προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες για να τον διαφημίσουμε, με σκοπό να τον επισκέπτονται τακτικά πολίτες και σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.