Επικαιροτητα

Ν.Δ.: Ικανοποίηση από το "κλίμα" στις επαφές με φορείς και πολίτες (pics-vids)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Eπίσκεψη Βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στην Αρκαδία, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022- Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Μέσα σε πολύ καλό "κλίμα", σύμφωνα με τον Υφυπουργό κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα περιοδεία τριών κλιμακίων από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στην Αρκαδία. Στη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, οι επικεφαλής των κλιμακίων αναφέρθηκαν στις επαφές τους με πολίτες και φορείς της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, της Γορτυνίας και της Τρίπολης, στο πλαίσιο της συνεδριακής δέσμευσης του κόμματος της Ν.Δ. "Δίπλα σε κάθε πολίτη". 

Παράλληλα, ειδικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, έκανε μνεία στην "επέτειο" των capital controls (2015), υποστηρίζοντας πως σήμερα, η Ελλάδα μπορεί να αισθάνεται σιγουριά, σε αντίθεση με την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ "έπλεξε" και το εγκώμιο του Βουέυτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π (πρώην ΝΟΔΕ) Αρκαδίας, κ. Βάλια Μαυραειδοπούλου, ως υπεύθυνη για τη διοργάνωση της περιοδείας, ευχαρίστησε τον Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Βλάση, το μέλος της Νομαρχιακής, κ. Βαλασόπουλο αλλά και τους Δημάρχους Γορτυνίας, κ. Κούλη, Βόρειας Γορτυνίας, κ. Καμπύλη και Νότιας Γορτυνίας, κ. Λυσίκατο, για τη συμμετοχή τους στη δράση. Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε τους Αντιπεριφερειάρχες, κ. Λαμπρόπουλο και Σκαντζό.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, επικεφαλής του κλιμακίου που επισκέφθηκε τη Γορτυνία, αναφέρθηκε, καταρχήν, στην ανάπτυξη της περιοχής όπου βρίσκεται η τεχνητή Λίμνη του Λάδωνα μέσω των έργων αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου της τελευταίας. Προσέθεσε δε πως επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, τονίζοντας πως η Αρκαδία είναι ένας από τους ασφαλέστερους νομούς της χώρας, αποδίδοντας αυτό το γεγονός και στην "παραδοσιακή αγάπη των Αρκάδων απέναντι στους ένστολους πολίτες".

Μετά τη συνέντευξη τύπου, ακολούθησε συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Αρκαδίας- χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων-, παρόντος και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.