Επικαιροτητα

Δήμος Μεγαλόπολης: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργου οδοποιίας

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Δήμος Μεγαλόπολης

Στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" εντάχθηκε σημαντικό έργο για τη Μεγαλόπολη

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Μεγαλόπολης, κατόπιν σχετικής πρότασης που υποβλήθηκε σε αντίστοιχη Πρόσκληση του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Μεγαλόπολης», π/υ 510.000,00€, που εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» του Προγράμματος και αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης – επισκευής τμημάτων αγροτικών οδών, συνολικού εκτιμώμενου μήκους είκοσι (20) χλμ, που οδηγούν σε αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, σε δεκαέξι (16) Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου Μεγαλόπολης (Ατσιχόλου, Γραικού, Ελληνίτσας, Καμάρας, Καρβουναρίου, Καρύταινας, Κάτω Καρυών, Λεονταρίου, Μαλλωτών, Παλαιοκάστρου, Περιβολίων, Σουλίου, Σούλου, Τουρκολέκα, Χιράδων και Χράνων).

Οι επεμβάσεις που προβλέπονται αφορούν, μεταξύ άλλων, σε εξυγιάνσεις, διαπλατύνσεις, κατασκευές σωληνωτών οχετών, κατασκευές μικρών τοίχων αντιστήριξης, τσιμεντοστρώσεις και τοποθέτηση στηθαίων σε τμήματα των αγροτικών δρόμων των παραπάνω περιοχών.

Με την υλοποίηση του έργου αναμένεται να υποστηριχθούν οι αγροκτηνοτροφικές δραστηριοτήτες στις υπόψη κοινότητες και οικισμούς.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.