Επικαιροτητα

Τζιούμης: "Κάνουμε δουλειά παντού"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Την εξέλιξη των εργασιών πλήρους ανακατασκευής του Πνευματικού Κέντρου, επίβλεψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην τοπική κοινότητα Αθηναίου, την Πέμπτη (30/6/2022).

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των τσιμεντοστρώσεων, στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Παπαδάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αθηναίου, κ. Ηλίας Τσάγκαρης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, αναφέρει: «Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες του Δήμου Τρίπολης για να προχωρήσουμε έργα και παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά μας.

Σήμερα, είχαμε την χαρά να διαπιστώσουμε την πορεία των εργασιών στην τοπική κοινότητα Αθηναίου το οποίο σύντομα θα αποκτήσει ένα πλήρες ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο.

Κάνουμε δουλειά. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε –στο μέτρο του δυνατού- να καλύπτουμε ανάγκες σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες».

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.