Επικαιροτητα

Τζιούμης: Στυλοβάτης της οικονομίας του Δήμου ο πρωτογενής τομέας (vid)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο εκτελείται, στα όρια Σάγκα και Νεστάνης, στη δημοτική ενότητα Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Πέμπτη (14/7/2022), μαζί με τους Αντιδημάρχους, Αλέκο Κανελλόπουλο και Γιάννη Παπαδάτο.

Πρόκειται για την εργολαβία η οποία αφορά τρία αντιπλημμυρικά έργα σε Τεγέα, Κορύθιο και Μαντινεία.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Είναι ένα σπουδαίο έργο το οποίο θα βοηθήσει να αντιμετωπιστούν έντονα φαινόμενα στις τρεις δημοτικές ενότητες οι οποίες κατά το παρελθόν έχουν πλημμυρίσει. Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ το οποίο εκτελέστηκε σε χρόνο ρεκόρ και ευχαριστούμε τον ανάδοχο για την άριστη συνεργασία.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κάνουμε έργα υποδομής στον πρωτογενή τομέα ο οποίος αποτελεί τον στυλοβάτη της οικονομίας του δήμου μας. Χωρίς πρωτογενή τομέα, δεν υπάρχει δήμος Τρίπολης. Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε, με τις δυνατότητες που έχει ο δήμος, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Ολοκληρώνουμε ένα τεράστιο αντιπλημμυρικό έργο και παράλληλα εκτελούνται μεγάλες εργολαβίες αγροτικής οδοποιίας. Πολύ σύντομα, θα έχουμε σύμβαση και για το νέο έργο 3.000.000 ευρώ, ώστε μέχρι το τέλος αυτής της 4ετίας, να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο μας.»

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σάγκα

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.