Επικαιροτητα

Πρόσληψη εν όψει για το Μουσείο δασικής ιστορίας Μαινάλου

Σε παρόμοια κίνηση προέβη η Περιφέρεια και στο Μουσείο "Μίκης Θεοδωράκης", στη Ζάτουνα.

Ενα άτομο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του μουσείου "Μίκης Θεοδωράκης", στη Ζάτουνα, προσλήφθηκε στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Γορτυνίας και του ”Μορέα” Α.Ε ΑΟΤΑ, με αντικείμενο την λειτουργία του εν λόγω μουσείου.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, πρόκειται για το ίδιο άτομο που μέχρι τώρα -ανιδιοτελώς και όποτε είχε την δυνατότητα-εξυπηρετούσε τις ανάγκες του μουσείου, η επισκεψιμότητα του οποίου βαίνει αυξανόμενη κάθε χρόνο.

"Η συνεπής λειτουργία του μουσείου αποτελεί ελάχιστη προσφορά προς τον συνθέτη και το έργο του", πρόσθεσε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι πλέον θα είναι δυνατόν να προγραμματίζονται οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας του μουσείου, το οποίο λειτουργεί στο κτήριο που στέγαζε το Δημοτικό Σχολείο της Ζάτουνας και το οποίο μετρά φέτος 16 χρόνια από τη δημιουργία του.

"Η Περιφέρεια θα παρέχει οποιαδήποτε στήριξη απαιτηθεί", σημείωσε ο Π. Νίκας, δηλώνοντας ότι σε ανάλογη ρύθμιση προβαίνει η Περιφέρεια και όσον αφορά στο Μουσείο δασικής ιστορίας του Μαινάλου, στο Χρυσοβίτσι, αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.