Επικαιροτητα

Στην Τρίπολη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Φωτογραφία: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο κ. Στυλιανίδης  παρέστη στην τελετή υποδοχής των Ευρωπαίων δασοκομάντος, που έχουν εγκατασταθεί ήδη στην Αρκαδία.

Στην Τρίπολη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Αυγούστου ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή υποδοχής των Ευρωπαίων δασοκομάντος, που έχουν εγκατασταθεί ήδη στην Αρκαδία.

Τον υπουργό συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες στην τελετή ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ, Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου του ΠΣ, Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.   

Οι δύο αποστολές από τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, με 27 και 48 πυροσβέστες αντίστοιχα, θα αναπτυχθούν σε δύο βάρδιες, εναλασσόμενες διαδοχικά ανά 15 ημέρες, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και μάλιστα 14 Φινλανδοί πυροσβέστες επιχείρησαν ήδη στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην περιοχή του Σχίνου Μεσσηνίας και 12 συμπατριώτες τους στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Αυγούστου στη Νεστάνη!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.