Επικαιροτητα

Σε τροχιά υλοποίησης τα αρδευτικά δίκτυα της λίμνης Τάκα

Για δυνατότητα άμεσης εκκίνησης των εργασιών κάνει λόγο σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Κώστας Βλάσης!

Συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας αναφέρει...

Πολύ καλά νέα για τα χωριά της Τεγέας, αλλά και για Θάνα, Παλλάντιο και Μάκρη!

Τα «αρδευτικά δίκτυα της λίμνης Τάκα», ένα πολύ σημαντικό για την Αρκαδία μας έργο, μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης. 

Με την έγκριση των επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης με αυξημένο κατά 2.050.000 € προϋπολογισμό (από 18.450.000,00 € σε 20.500.000,01 €) πλέον το έργο μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Πρόκειται για ένα έργο που θα επηρεάσει θετικά όλα τα παραπάνω χωριά. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά όχι μόνο για τους παραγωγούς, που αναμένεται να αυξήσουν την αγροτική παραγωγή τους και να μειώσουν τα κόστη τους, αλλά και για το σημαντικό οικοσύστημα της λίμνης. 

Ο ταμιευτήρας της λίμνης Τάκα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και για τον τουρισμό της Αρκαδίας. 

Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κώστα Μπαγινέτα για την άριστη συνεργασία που είχαμε ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκολλήσει το έργο. 

Είμαστε εδώ για να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, για να δίνουμε λύσεις και να βοηθάμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.