Επικαιροτητα

"Γυρίζουν την πλάτη" στις λαϊκές της Αθήνας παραγωγοί από την Αρκαδία

Τι δηλώνει ο πρόεδρος των λαϊκών αγορών Αρκαδίας Θοδωρής Τζούμης.

Η μείωση του αριθμού των παραγωγών από την περιφέρεια που μετέβαιναν στην Αθήνα για να πωλήσουν τα αγροτικά τους προϊόντα στις λαϊκές αγορές έρχεται να προστεθεί στις αλυσιδωτές συνέπειες που έχει προκαλέσει η ενεργειακή κρίση.

Οι πληροφορίες για εγκατάλειψη αδειών λαϊκών αγορών ή για «πάγωμα» της λειτουργίας τους είναι μία από τις πολλές ενδείξεις για τις επιπτώσεις που πλήττουν όσους μέχρι χθες θεωρούσαν αυτονόητο να διεκδικούν ένα μεροκάματο στήνοντας πάγκο στις γειτονιές της πρωτεύουσας.

"Η αύξηση στα καύσιμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού παράλληλα οι αγρότες είδαν αυξήσεις σε κάθε βήμα της παραγωγής", επισημαίνει στην εφημερίδα "Υπαιθρος-Χώρα" ο πρόεδρος των λαϊκών αγορών Αρκαδίας Θοδωρής Τζούμης.

Η "φυγή" από την Αθήνα άλλαξε και τις επιλογές των παραγωγών, καθώς σύμφωνα με τον παραγωγό, Χρήστο Τσιάμη, στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στα αστικά κέντρα που βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις από τον χώρο παραγωγής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.