Επικαιροτητα

Δέσμευση Νίκα για αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης Τεγέας (pics)

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε τον χώρο και συνομίλησε με εμπόρους και επισκέπτες.

O Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το βράδυ χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου, τον χώρο της 137ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας, η οποία λειτουργεί από κοινού με την 50ή Παμπελοποννησιακή Εκθεση που διοργανώνεται από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, με την συνδρομή και της Περιφέρειας.

Κατά την επίσκεψή του, ο περιφερειάρχης -συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τους αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, καθώς και από τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασίλη Ψυχογυιό- συναντήθηκε και συνομίλησε με εμπόρους που μετέχουν στην πιο πάνω διοργάνωση, απ' όλη την Πελοπόννησο, καθώς και με επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από άλλες Π.Ε.

Ο Π. Νίκας επανέλαβε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα για την εκπόνηση μελέτης με στόχο την αναβάθμιση της εκδήλωσης, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και στο έργο αποκατάστασης των προτομών “όλων εκείνων που έχουν συνεισφέρει διαχρονικά, επί 140 έτη, στην διοργάνωση και στην ανάπτυξη της εκδήλωσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.