Επικαιροτητα

Λευκές Νύχτες Τρίπολης: Φιλανθρωπική δράση και κλήρωση δώρων

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Παρουσίαση δράσεων στο πλαίσιο των φετινών "Λευκών Νυχτών" Τρίπολης- Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Η, λεγόμενη, "γιορτή του εμπορίου", η "Λευκή Νύχτα", που αφορά στο εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων αλλά, κυρίως, τις ειδικές, εκπτωτικές προσφορές σε μια σειρά από καταναλωτικά αγαθά, θα είναι, φέτος, "διπλή" στην Αρκαδική πρωτεύουσα, καθώς θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο (30-31 Αυγούστου 2022).

Με την αφορμή αυτή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης "Ο Ερμής", κ. Θέμης Ζούζουλας, παρουσίασε σήμερα μια σειρά από δράσεις που θα "συνοδεύσουν" τις εμπορικές προσφορές.

Μεταξύ αυτών, μια αξιέπαινη και γεμάτη συμβολισμούς πρωτοβουλία των Προσκόπων Τρίπολης, οι οποίοι θα συλλέξουν ρούχα τα οποία προορίζονται για το Λύρειο Παιδικό ίδρυμα. Ο επικεφαλής του συστήματος Προσκόπων, κ. Γιάννης Παπαγεωργάκης, επισήμανε πως δεν θα συλλέγονται υποδήματα και οι Πρόσκοποι θα βρίσκονται επί της Πλατείας Πετρινού, την Τρίτη από τις 17:00 έως τις 21:00 και την Τετάρτη από τις 16;00 έως τις 19:00.

Επιπρόσθετα, ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Δημήτρης Μηλιώνης, ανακοίνωσε πως ο Σύλλογος θα δωρίσει, μέσω κλήρωσης, 2 τάμπλετ σε πολίτες. Μόνη προϋπόθεση για να μπείτε στην κλήρωση, είναι να γίνετε "μέλη" της επίσημης σελίδας του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης στο facebook.

Τέλος, μεταξύ άλλων δράσεων που θα λάβουν χώρα- όπως η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, την Τετάρτη, στις 21:00, στην πλατεία Πετρινού- αναφορά έγινε και σε δρώμενα που έχει ετοιμάσει ο Αστέρας Τρίπολης στο επίσημο καταστημά του, το Star Store, και στα οποία θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.