Επικαιροτητα

Τρίπολη: Πρεμιέρα σήμερα για τη 2ήμερη γιορτή εμπορίου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ της Τετάρτης (31/08) στη συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα.

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου από τις 10 το πρωί η μεγάλη διήμερη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό στην Τρίπολη.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης, για δύο μέρες, θα μετατραπούν σε απέραντο πεζόδρομο, με τις εμπορικές επιχειρήσεις να είναι ανοικτές από τις 10 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα, παρέχοντας μεγάλες προφορές και happenings.

Από νωρίς το απόγευμα, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα υποδεχθούν μια πολύχρωμη και φωτεινή γιορτή με μουσική και δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλήθος κόσμου.

Αύριο, Τετάρτη 31 Αυγούστου νωρίς το βράδυ ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα, που προσκάλεσε ο Δήμος Τρίπολης, σε μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Πετρινού.

Δράσεις Προσφοράς και Εθελοντισμού

Οι πρόσκοποι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο -περίπτερο που θα είναι στημένο, από την Τρίτη 30 Αυγούστου, στην πλατεία Πετρινού θα μαζεύουν είδη ένδυσης (για παιδιά και ενήλικες) σε καλή κατάσταση και θα τα προσφέρουν στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη 30 Αυγούστου,  5 μ.μ- 9 μ.μ., Τετάρτη 31 Αυγούστου:  4 μ.μ -7 μ.μ

Παρούσα, και τις δύο μέρες, θα είναι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας που με κατάλληλα εκπαιδευμένους εθελοντές, θα είναι έτοιμη για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που χρειαστεί.

«Λευκές Νύχτες» στην Τρίπολη 30 και 31 Αυγούστου μια διήμερη γιορτή αφιερωμένη στο shopping και τις μουσικές!! 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.