Επικαιροτητα

Υπεγράφη η σύμβαση για το γήπεδο Φιλικών

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Δήμος και Περιφέρεια συμπράττουν για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε χθες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης, για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών.

Η σύμβαση, την οποία εκ μέρους του δήμου υπέγραψε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, είναι προϋπολογισμού 205.000 ευρώ εκ των οποίων τα 145.000 καλύπτει η Περιφέρεια από πιστώσεις ΚΑΠ και τα υπόλοιπα 60.000 ο Δήμος Τρίπολης από ίδιους πόρους.

Ο περιφερειάρχης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού, τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας, από τον οποίον -όπως σημείωσε ο Π. Νίκας- η Περιφέρεια αναμένει την μελέτη για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Τρίπολης, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

“Το ποσοστό 25% που αποδίδουν προς τις Περιφέρειες οι δήμοι από τις λαϊκές αγορές επιστρέφει σε αυτούς, για έργα αναβάθμισης των ζωτικών αυτών σημείων κάθε πόλης” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.