Επικαιροτητα

Παρουσία Βορίδη σύσκεψη στην Τρίπολη για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Εχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων και οι 26 δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ευρύτατη σύσκεψη συγκαλείται στην Τρίπολη σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, παρουσία και του γ.γ. του ΥΠΕΣ, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, έχουν κληθεί να μετάσχουν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, οι 26 δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, η εταιρεία διαχείρισης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η πορεία της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υλοποίησή της, αλλά και τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει.

"Η παρουσία του υπουργού κρίθηκε αναγκαία, επειδή το έργο της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων θεωρείται ύψιστης σημασίας", τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.